top of page

Zonder risico’s geen successen.

 

Dat weet u als ondernemer als geen ander. Nieuwe markten ontdekken, een product lanceren, een nog onbekende doelgroep aanboren…

Dat maakt ondernemen juist zo boeiend.

Maar sommige risico’s wilt u zoveel mogelijk beperken

Ondernemen zonder risico’s bestaat niet. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen.

Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken.

Als het gaat om uw bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kunt u niet zeker genoeg zijn. Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken.En u zit zeker niet te wachten op onverwachte kostenposten door schade die u of uw medewerkers veroorzaken, of doordat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade of nadeel bij anderen.

 

Uw bedrijf moet doordraaien, dus moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Zakelijke verzekeringen
Onafhankelijk advies. Verzekeren op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, en u bent als ondernemer uniek.

Vanuit uw persoonlijke en specifieke situatie wordt het advies opgesteld. Fin-D zorgt voor het afsluiten van de polissen met de juiste voorwaarden. Zo zijn uw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.

We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus het advies is altijd onafhankelijk.

Uw zekerheid telt

Voor u als ondernemer telt de continuïteit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg.

 

Laat de zorg voor uw verzekeringen daarom gerust over aan Fin-D.

U uw vak, wij het onze

Leuk is het voor u niet om de verschillen tussen al die verzekeringsproducten uit te pluizen en te zoeken naar de beste. Bovendien is het tijdrovend.

 

Laat dat gerust aan Fin-D over, het is ons vak.

Graag zoekt Fin-D uit welke verzekeringen u nodig heeft, en welke het beste bij u en uw bedrijf passen.

 

Zo kunt u zich bezighouden met wat u het liefste en het beste doet: ondernemen.

Informatie

Wilt u meer informatie over wat Fin-D voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies op maat.

bottom of page