Zonder risico’s geen successen.

 

Dat weet u als ondernemer als geen ander. Nieuwe markten ontdekken, een product lanceren, een nog onbekende doelgroep aanboren…

Dat maakt ondernemen juist zo boeiend.

Maar sommige risico’s wilt u zoveel mogelijk beperken

Ondernemen zonder risico’s bestaat niet. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen.

Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken.

Als het gaat om uw bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kunt u niet zeker genoeg zijn. Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken.En u zit zeker niet te wachten op onverwachte kostenposten door schade die u of uw medewerkers veroorzaken, of doordat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade of nadeel bij anderen.

 

Uw bedrijf moet doordraaien, dus moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Onafhankelijk advies. Verzekeren op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, en u bent als ondernemer uniek.

Vanuit uw persoonlijke en specifieke situatie wordt het advies opgesteld. Fin-D zorgt voor het afsluiten van de polissen met de juiste voorwaarden. Zo zijn uw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.

We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus het advies is altijd onafhankelijk.

Zakelijke verzekeringen
Uw zekerheid telt

Voor u als ondernemer telt de continuïteit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg.

 

Laat de zorg voor uw verzekeringen daarom gerust over aan Fin-D.

Informatie

Leuk is het voor u niet om de verschillen tussen al die verzekeringsproducten uit te pluizen en te zoeken naar de beste. Bovendien is het tijdrovend.

 

Laat dat gerust aan Fin-D over, het is ons vak.

Graag zoekt Fin-D uit welke verzekeringen u nodig heeft, en welke het beste bij u en uw bedrijf passen.

 

Zo kunt u zich bezighouden met wat u het liefste en het beste doet: ondernemen.

U uw vak, wij het onze

Wilt u meer informatie over wat Fin-D voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies op maat.

© 2017 by Fin-D